Wij hebben hart voor uw kleding. Met meer dan 100 jaar ervaring zit Stomerij Bos ook in het hart van Valkenswaard en Dommelen. Natuurlijk komen ook veel klanten uit Waalre, Veldhoven, Aalst, Eersel, Bladel en Hapert naar de stomerij.

Stomerij Bos Valkenswaard

Hart voor uw kleding

Stomerij Bos ligt midden in het hart van Valkenswaard, aan de Dommelseweg 38, op nog geen 5 minuten wandelen vanaf de markt.

Dankzij de hoge kwaliteit die wij aan ieder kledingstuk schenken en het vakmanschap van ons personeel zijn we een begrip geworden in Valkenswaard en omstreken. We doen dan ook iedere dag ons best om dit te behouden.

Pantalons, broeken, overhemden, kostuums en andere kleding voelt zich helemaal thuis bij Stomerij Bos. Daarnaast reinigen we woningtextiel als gordijnen, tapijten, (tuin)kussens, dekbedden en veel meer.

Streven naar het optimale resultaat

Bij Stomerij Bos in Valkenswaard staat kwaliteit voorop. In ons ambachtelijk bedrijf wordt ieder kledingstuk handmatig behandeld, om zo een optimaal resultaat te garanderen. Wij doen ons best om ieder kledingstuk er weer zo goed als nieuw uit te laten zien.