Voor particulieren en bedrijven in Valkenswaard, Dommelen, de kempen en tot ver daarbuiten biedt kwaliteitsstomerij Jan Bos en Zonen altijd de beste service.

Zeker van jezelf

Frisse kleding, een verzorgd uiterlijk

Streven naar het optimale resultaat

Bij Stomerij Bos in Valkenswaard staat kwaliteit voorop. In ons ambachtelijk bedrijf wordt ieder kledingstuk handmatig behandeld, om zo een optimaal resultaat te garanderen. Wij doen ons best om ieder kledingstuk er weer zo goed als nieuw uit te laten zien.

Innovatie

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap te combineren met innovatieve oplossingen bent u verzekert van de perfecte reiniging.

Zo is Stomerij Bos de eerste stomerij ter wereld die is overgestapt op System K4 voor de reiniging van uw kleding. En met goede resultaten. De verwijdering van vlekken is beter en uw kleding ruikt frisser. De karakteristieke 'per'-lucht die u soms bij andere stomerijen ruikt heeft u dus gegarandeerd niet bij ons!

Ook is binnen de stomerij een uniek procede ontwikkeld om bacterien en huisstofmijt uit uw dekbed te verwijderen, ideaal als u hiervoor allergisch bent!

Stomerij Bos is dus continue bezig om u de beste behandeling te kunnen bieden: 'hart voor kleding' dus.

Stomerij Bos is gespecialiseerd in bruidskleding, bruidsjapon, trouwjurk en trouwkostuums. Zorgeloos Trouwen, mede mogelijk gemaakt door Stomerij Bos.

Bruidskleding

Je trouwjurk is bij ons in goede handen!

Het reinigen van een trouwjurk is specialistenwerk. Bruidskleding bestaat namelijk vaak uit een mix van synthetische en natuurlijke stoffen met vaak zeer kwetsbare applicaties. Dat stelt hoge eisen aan de deskundigheid van de reiniger en aan de te gebruiken apparatuur. We bekijken dan ook ieder kledingstuk en onderdeel om de beste reinigingsmethode vast te kunnen stellen.

Met meer dan 50 jaar ervaring in het reinigen van bruidskleding is ook jou droomjurk bij ons in goede handen. Door onze jarenlange ervaring, speciale apparatuur en reinigingsmethoden, zorgen we ervoor dat iedere bruidsjapon weer stralend schoon wordt. Aan ieder kledingstuk besteden wij de grootste zorg om optimale resultaten te krijgen.

De wetenschap dat uw bruidsjurk in vertrouwde handen is, en er daardoor weer stralend uit komt te zien, maakt dat je herinnering zichtbaar mooier blijft.

Betaalbaar en met perfecte service. Zorgeloos Trouwen: mede mogelijk gemaakt door Stomerij Bos.