Stomerij Bos in Valkenswaard en Dommelen is sterk betrokken bij lokale (sport)verenigingen, zoals v.v. de Valk en v.v. Valkenswaard. De Bos Penalty Bokaal bij voetbalvereniging de Valk is een van de vele evenementen die wij ondersteunen. Lokaal betrokken en in het hart van Valkenswaard dus.

Uw stomerij en wasserij

In het hart van Valkenswaard

Stomerij Bos ligt midden in het hart van Valkenswaard, aan de Dommelseweg 38, op nog geen 5 minuten wandelen vanaf de markt.

Dankzij de hoge kwaliteit die wij aan ieder kledingstuk schenken en het vakmanschap van ons personeel zijn we een begrip geworden in Valkenswaard en omstreken. We doen dan ook iedere dag ons best om dit te behouden.

Lokaal betrokken

Stomerij Bos is actief betrokken bij diverse activiteiten, onder andere van voetbal vereniging (V.V.) de Valk en V.V. Valkenswaard. Ook ondersteunen wij stichting nieuwe levenskracht, carnaval en diverse verenigingen.

Ook is er de Stomerij Bos Penaltybokaal, waarbij de jeugdteams van V.V. de Valk bij de thuiswedstrijden van het eerste team strijden om een plek in de finale en de felbegeerde beker.