De beste reiniging voor uw gordijn, kussen, dekbed of tapijt.

Gordijnen

Een stralende woning

Gordijnen en vitrages zijn een beeld- en sfeerbepalend element in het interieur. De meeste gordijnen en vitrages worden voortdurend blootgesteld aan direct zonlicht en hangen vaak boven warmtebronnen, zoals verwarmingsradiatoren. De zon werkt in op het textiel en opstijgende lucht neemt stofdeeltjes mee, die zich op het weefsel vastzetten.

In het belang van de hygiƫne en om er langer plezier van te hebben is het raadzaam deze dan ook regelmatig te laten onderhouden. Stomerij Bos reinigt uw gordijnen professioneel en heeft ruim 50 jaar ervaring in het werken met deze kostbare stoffen. We bekijken ieder gordijn apart om zo de beste reinigingsmethode te bepalen, zodat we ook bij u kunnen zorgen voor het beste resultaat!

Tips

  • Verwijder haken en loodjes van gordijnen voordat u ze naar de stomerij brengt.
  • Gordijnen besparen energie! Zeker als het huis geen dubbele beglazing heeft, gaat er veel warmte verloren via de ramen. Als u de gordijnen sluit, houdt u veel warmte binnen. Maar ook met dubbele beglazing zijn gordijnen energiebespaarders. Hang uw gordijnen niet voor de verwarming. Zorg dat uw gordijnen tot op de vensterbank of in ieder geval tot boven de radiator hangen, dan kan de opstijgende warmte van de radiator voor het gordijn langs uw kamer intrekken en blijft de warmte niet tegen het raam achter de gordijnen hangen.

Zelfde dag service

Niet in de kijker zitten? Ook gordijnen die voor 9:30 uur gebracht worden kunnen op verzoek nog dezelfde dag weer gereinigd zijn (di, wo, do). Belangrijk: wilt u weten of wij u vandaag nog kunnen helpen? Bel ons dan even op: 040-20 15474.