Uw dekbedden zijn binnen 1 dag weer fris gereinigd.

Dekbedden

Streven naar het optimale resultaat

Unieke reiniging

De meeste dekbedden kunnen alleen gewassen worden, waardoor niet alle bacterien en huisstofmijt uit uw dekbedden verdwijnt. Dat is natuurlijk vervelend, zeker als u hiervoor allergisch bent.

Daarom ontwikkelde stomerij Bos een unieke reiniging waardoor uw dekbedden weer helemaal worden ontdaan van bacterien en huisstofmijt. Bovendien worden ze vanzelfsprekend weer helemaal fris en schoon.

Zelfde dag klaar

Natuurlijk is het niet fijn om uw waterbedhoes, gordijnen of dekbed lang te moeten missen. Daarom kunnen wij op verzoek uw stoomgoed binnen een dag reinigen.

Kleding die voor 9:30 uur is gebracht kan op verzoek nog dezelfde dag weer gereinigd zijn (di, wo, do). Wij zorgen dan dat uw stoomgoed na 17:00 uur weer voor u klaarligt.

Wilt u van deze service gebruik maken? Neem dan eerst even telefonisch contact met ons op! Ons nummer is 040-2015474.

Tips

  • Vergeet niet uw dekbed regelmatig te luchten en op te schudden (niet in volle zon of bij vochtig weer).
  • Gebruik nooit een klopper of stofzuiger voor een donzen dekbed. Dit beschadigt het weefsel van de hoes, waardoor het dons naar buiten kan komen.
  • Vrijwel iedere fabricant adviseert om dekbedden iedere 3-5 jaar (afhankelijk van het type) professioneel te laten reinigen.

Huisstofmijt

Huisstofmijten voeden zich op huidschilfers en houden zich daarom graag op in dekbedden en kussens. Net als andere allergie├źn neemt ook die tegen huisstofmijt toe. Inmiddels is 12,5 procent van de kinderen allergisch.

Alleen bij stomerij Bos worden uw dekbedden weer vrij gemaakt van huisstofmijt en bacterien. Daarnaast zorgen we er ook voor dat donzen veertjes speciaal worden gereinigd, waardoor de merkbaar aan volume winnen. Ook sommige (hoofd)kussens kunnen wij op deze wijze voor u behandelen. Daarna kunt u weer zorgeloos en gezond slapen onder een warm, schoon en fris dekbed of op een kussen dat aangenaam zacht aanvoelt.