Stomerij Bos is gespecialiseerd in bruidskleding, bruidsjapon, trouwjurk en trouwkostuums. Zorgeloos Trouwen, mede mogelijk gemaakt door Stomerij Bos.

Bruidskleding

Je trouwjurk is bij ons in goede handen!

Het reinigen van een trouwjurk is specialistenwerk. Bruidskleding bestaat namelijk vaak uit een mix van synthetische en natuurlijke stoffen met vaak zeer kwetsbare applicaties. Dat stelt hoge eisen aan de deskundigheid van de reiniger en aan de te gebruiken apparatuur. We bekijken dan ook ieder kledingstuk en onderdeel om de beste reinigingsmethode vast te kunnen stellen.

Met meer dan 50 jaar ervaring in het reinigen van bruidskleding is ook jou droomjurk bij ons in goede handen. Door onze jarenlange ervaring, speciale apparatuur en reinigingsmethoden, zorgen we ervoor dat iedere bruidsjapon weer stralend schoon wordt. Aan ieder kledingstuk besteden wij de grootste zorg om optimale resultaten te krijgen.

De wetenschap dat uw bruidsjurk in vertrouwde handen is, en er daardoor weer stralend uit komt te zien, maakt dat je herinnering zichtbaar mooier blijft.

Betaalbaar en met perfecte service. Zorgeloos Trouwen: mede mogelijk gemaakt door Stomerij Bos.